Ajánló

Last Man Standing 1. évad



Last Man Standing - 1. évad (Last Man Standing)

A történet egy nagyon férfias férfiról szól, aki egy túrakellékeket áruló vállalkozás marketingigazgatója, tipikus természetimádó, viszont szakbarbár is egyben, hiszen e világon kívül nehezen találja a helyét. Balszerencséjére odahaza a család eléggé nőközpontú: feleség és 3 tinilány – “mázli”, hogy az egyik lánynak már van egy kisfia is – pasija viszont nincs. (A nemek közötti mérleg melóban áll helyre, ahol van egy főnöke és egy nagyonhülye tanonca.)

A gond az, hogy munkahelyén elveszik hősünktől a jó kis utazós feladatköröket és megbízzák a weblap ráncba szedésével, ráadásul felesége is előléptetést kap, így kénytelen otthonra besegíteni. Sokat. És kezdődhet is a nagyon nem férfias nevelésben részesült lányok megregulázása. Több, de inkább kevesebb sikerrel.

A Last Man Standing is családi szitkom munkahelyi elemekkel, keményen Tim Allen karakterére fókuszálva. És, mint ilyen nem túl izgalmas, de alapjába véve jópofa, egyrészről tipikus, másrészről kiszámítható poénokkal, és pár bohózatba illő elemmel – sőt, az 1. rész végére még egy történeti csavart is kapunk.

0102, 03, 04, 05

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...